Recensies

Benieuwd wat anderen over een massage zeggen?
Lees de reacties hier onder:

“Op het moment dat ik niet lekker in mijn vel zat en regelmatig last had van gespannen spieren, kreeg ik een tip van een bekende om eens bij Dijanne langs te gaan.
Vanaf het begin voelde ik me op mijn gemak bij haar. Ze is meelevend, serieus met haar werk bezig en voelt aan wat je nodig hebt. Zij heeft mij tot nieuwe inzichten en een stukje persoonlijke ontwikkeling gebracht”.
                                                                                                                                                                                                     B.

“Een paar jaar geleden kreeg ik te horen dat ik meer tijd voor mijzelf moest nemen voor ontspanning. Mijn rug, schouders en nek zaten vast door opgebouwde spanning. Via internet zocht ik een massagepraktijk in IJsselmuiden en de website van Dijanne sprak mij aan ook omdat het laagdrempelig is.
De eerste afspraak was zo gemaakt en de eerste behandeling voelde meteen als ontspannend, al is het masseren van de gespannen spieren soms best pijnlijk.
Iedere 6 weken zie ik er weer naar uit dat mijn spieren gemasseerd worden met het gevolg meer ontspanning en minder pijn, de behandeling is fijn en er is aandacht voor de zowel mentaal als lichamelijke pijn”.
                                                                                                                                                                                                     C.


“Dijanne is een leuk, vrolijk, positief en empatisch mens. Als masseur komen deze kanten ook zeker naar voren, dat voel ik. Oog voor mij als client, ik kan praten als ik wil praten, ik word stil als ik in mijn zen modus kom onder jouw fijne handen.”
                                                                                                                                                                                                     M.


“Dijanne is open en dat geeft mij het gevoel dat ik welkom ben. Mag zijn zoals ik ben. Dat maakt het laagdrempelig. Ik kom meestal voor een combinatie van klachten en een stuk ontspanning. En dat krijg je goed voor elkaar. Ik kijk er elke maand weer  naar uit.”
                                                                                                                                                                                                     R.“Jaren geleden kwam ik voor het eerst bij Dijanne voor massage omdat ik veel pijn had in mijn schouders/rug. Ik kreeg het advies van mijn chiropractor om de spieren te laten masseren. Dijanne heeft mij toen ook al heel goed geholpen.
Ik liep nu al langere tijd met knieklachten. Ik was al bij meerdere zorgverleners geweest maar de kniepijn bleef. Ik had een ontspanningsmassage geboekt bij Dijanne.
Dijanne vroeg mij toen, wat kan ik voor je doen? En opeens besefte ik mij dat Dijanne mij wel eens zou kunnen helpen met de knieklachten. Aan Dijanne verteld dat ik een keer gevallen was op mijn heup en dat een tijd daarna de knieklachten kreeg en deze pijn steeds erger werd.
De ontspanningsmassage werd een heel andere massage doordat Dijanne dit had gevraagd.
Inmiddels meerdere massages gehad en mijn knieklachten nemen af. Nu bijna zonder kniepijn. Wat een verschil bij een paar maanden geleden.
Als ik bij Dijanne kom vraagt ze eerst: wat kan ik voor je doen? Dan ga je nadenken: wat voel ik nu eigenlijk? Waar doet het zeer? Wat zou ik nu willen?

Met mijzelf afgesproken als ik klachtenvrij ben ik alsnog de ontspanningsmassage ga doen. Gewoon als kadootje aan mijzelf omdat Dijanne dat ook heel goed kan.
Ik voel mij helemaal op mijn gemak bij Dijanne en ze luistert goed naar wat je zegt. En dan geeft ze je een massage waar jij op dat moment aan toe bent”.
                                                                                                                                                                                                     B.
“Ik loop altijd graag je praktijk in i.p.v. er uit om tot rust te komen, ontprikkelen. Als masseur weet jij precies de plekken te vinden die aandacht nodig hebben, of stuur je door omdat iemand hulp nodig heeft die jij niet kunt bieden. 
Ook mentaal weet je de zwakke plekken te vinden en geef je tips die waardevol zijn. Daarnaast ben je een vrolijke vlinder vol energie om je cliënten echt te helpen”.       
                                                                                                                                                                                                     A.

“Kundig, aandacht voor mij als cliënt, oplossingsgericht en flexibel. Als ment bezit Dijanne waardevolle eigenschappen die goed aansluiten op je beroep. Sociaal, meelevend, warm, tikkie nieuwsgierig en meedenkend. Ik lig graag op jouw massagetafel”.
                                                                                                                                                                                                     M.

“Dijanne is een innemende persoonlijkheid, ze kent haar kwaliteiten. Ze voelt aan waar de massage echt nodig is. Ik kom bij je tot rust c.p. ontspanning. En ik kan mij zelf zijn bij je”.
                                                                                                                                                                                                     R.

“Ik kom al een paar jaar met regelmaat bij Dijanne voor een massage, dat voelt heel veilig. Zij neemt de tijd en de ruimte om met aandacht en zonder oordeel present te zijn en samen te onderzoeken.
Ik ga niet altijd weg met een antwoord; wel met een aandachtspunt voor mezelf of een richting die me steeds weer wat verder op weg helpt”.
                                                                                                                                                                                                      A.